Het plan

De achterliggende jaren werd er door collega's, ouders en leerlingen regelmatig gesproken over wensen rondom het plein. De huidige spelmaterialen op de pleinen gingen slijtage vertonen en de wens om een meer natuurlijke speelplek te krijgen nam toe. 

Drie jaar geleden is de school overgegaan op een continurooster en spelen tussen de middag alle kinderen buiten. De pleinen worden daardoor veel intensiever gebruikt.

Ouders gaven tijdens een ouderpanel aan dat het fijn zou zijn als het plein meer speeluitdaging zou bieden en er bijvoorbeeld tussen groep 1-2 en 3-4 een betere scheiding kan komen.

 

Met deze punten zijn we aan de slag gegaan. Uiteindelijk is er in samenwerking met Hoveniersbedrijf Brussaard en Speelmaatje BV een prachtig ontwerp ontstaan. Speelmaatje B.V. is de leverancier van de speeltoestellen terwijl Hoveniersbedrijf Brussaard de aanleg van groen en bestrating verzorgt. We hebben er het volle vertrouwen in dat deze samenwerking een prachtig resultaat krijgt.

 

Bent u benieuwd hoe de verschillende pleinen er uit komen te zien en welke materialen er een plek zullen krijgen? Klik dan hier.