Een deel van het werk willen we graag uitvoeren met vrijwilligers. Vaders, broers, opa’s en iedereen die zich hiervoor beschikbaar stelt, is/zijn van harte welkom om samen deze klus te klaren. We willen graag met ongeveer 15-20 mensen het werk uitvoeren. Het vrijwilligerswerk tijdens deze zaterdagochtenden bestaat uit:

  1. Het verwijderen van huidige speeltoestellen.
  2. Het verwijderen van valdemping/grasmatten/rubber tegels.
  3. Het afvoeren van afval naar de RAD.
  4. Het verwijderen van huidige bestrating.
  5. Het verwijderen van huidige beplanting.

Tijdens 3 zaterdagochtenden willen we van 8.00 uur tot 12.00 uur samen de handen uit de mouwen steken. De data hiervoor zijn DV:

Vrijdag 12 februari          we bezien t.z.t. of dit klusmoment i.v.m. corona door kan gaan. Wilt u zich a.u.b. wel aanmelden?

Zaterdag 13 februari       we bezien t.z.t. of dit klusmoment i.v.m. corona door kan gaan. Wilt u zich a.u.b. wel aanmelden?

Zaterdag 20 februari

Zaterdag 24 april

Zaterdag 10 juli

 

De rood gearceerde data zijn klusochtenden waarop we het leeuwendeel van de werkzaamheden uit willen voeren. De andere data zijn gepland voor voorbereiding of afronding.

U kunt zich aanmelden door het formulier onderaan deze pagina in de vullen. Dit doet u door uw gegevens in te vullen en een ja of nee achter de datum te zetten. U kunt ook een mail te sturen naar h.timmerman@ebenhaezerschool.nl 

Wilt u bij uw aanmelding aangeven of u een aanhangwagen, kruiwagen, bezem en/of schep kunt meenemen. We zijn u zeer erkentelijk voor uw betrokken medewerking!

Tijdens deze klusmomenten wordt er voor een goede catering gezorgd. Na 12.00 uur is er nog een broodje kroket voor de liefhebbers.

Aan het eind van elk schooljaar zetten alle moeders zich in voor een schone school. Deze keer doen we een beroep op de mannen om zich met elkaar en met ons in te zetten voor de school.

Maak een Gratis Website met JouwWeb